Δίσκοι βινυλίου ή κασέτες τις οποίες έχουμε ξεχάσει σε ένα κουτί ή σε ένα συρτάρι του γραφείου μας… δεν θυμόμαστε τι περιέχουν, σίγουρα όμως τις κρατάμε γιατί έχουμε αναμνήσεις από αυτές…

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και την τεχνική υποστήριξη του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή:

Γιατί να μην διασώσετε τις αναμνήσεις σας μέσα από ένα φιλμ… Στιγμές, τις οποίες θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τις βλέπετε στον υπολογιστή σας, το κινητό σας ή στο tablet σας.

Ο χρόνος σήμερα είναι ένα πολύτιμο «αγαθό» και προσπαθούμε για εσάς να τον εξοικονομήσουμε και να τον «προλάβουμε»….

Ξαφνικά ο αγαπημένος σας σκληρός ή το φλασάκι που δεν αποχωρίζεστε,δείχνουν ότι δεν υπάρχουν αρχεία ή σας ζητάει διαμόρφωση δίσκου και δεν έχετε back up.

Παραδίδουμε μαθήματα ηλεκτρονικού υπολογιστή σε αρχάριους ή μη στον χώρο μας. Από τα πρώτα βήματα έως και εξειδικευμένα πχ δίκτυα κ.τ.λ. Είμαστε πτυχιούχοι πληροφορικής αλλά και επαγγελματίες πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, μας παρακίνησε ώστε να δημιουργήσουμε έναν κύκλο μαθημάτων – ξεχωριστό ανάλογα με τις ανάγκες, για τον κάθε έναν από εσάς - για την κατανόηση στην εκμάθηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αυτό και πράξαμε! Σας περιμένουμε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, ώστε να διευρύνουμε και αυτόν τον τομέα της εργασίας μας. Η εκμάθηση είναι με την μορφή ιδιαίτερου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή ακόμα να έρθετε στον χώρο μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Δεν δεσμεύεστε σε τίποτα και είναι επιλογή δική σας πόσες ώρες θεωρείτε ότι χρειάζεστε εσείς ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι από τη γνώση που θα λάβετε από εμάς. Η γνώση δεν έχει ηλικία και αυτό είναι κανόνας για εμάς.

Η ορθή λειτουργία μιας επιχείρησης σήμερα, αποτελεί μια τεράστια πρόκληση,τόσο για τους ρυθμούς της όσο και για τα χρήματα που δαπανούνται. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να χαθεί ένας πελάτης από μια επιχείρηση, αν η ίδια η επιχείρηση και οι υπάλληλοί της δεν μπορούν να δουλέψουν με τα μηχανήματα που διαθέτουν;

Καταχωρήσεις Δεδομένων, σε διάφορα προγράμματα της επιλογής σας καθώς και σε Excel, Word, PowerPoint κ.α.

Η ιστοσελίδα είναι το πλέον βασικό εργαλείο πληροφοριών και επικοινωνίας μιας επιχείρησης, ενός γραφείου, ενός επαγγελματία κ.τ.λ. που θέλει να προωθήσει και να παρουσιάσει τον χώρο του και την εργασία του απευθυνόμενος σε έναν κόσμο που το 95% του πληθυσμού, δουλεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο αλλά και πελάτες – για επαγγελματίες – μέσα από τον διαδικτυακό χώρο.

Όλοι εκείνοι οι τρόποι που χρησιμοποιεί μια εταιρεία σαν μέσο επικοινωνίας στα κοινωνικά δίκτυα, προκειμένου να περάσει το μήνυμα που θέλει (π.χ. διαφήμιση μιας εταιρείας για ένα προϊόν στα social media που στόχο έχει νέους πελάτες ή ενημέρωση παλιών πελατών της).

Η σωστή τοποθέτηση και η εγκατάσταση μηχανημάτων όπως  οι υπολογιστές, περιφερειακά, τοπικό δίκτυο κα. δίνει το σωστό αποτέλεσμα στην εργασία.
 Μελετάμε τον χώρο σας και προσαρμόζουμε τα μηχανήματα βάσει των αναγκών σας καθώς και το τοπικό δίκτυο σας.

Η σκόνη που συσσωρεύεται στο επεξεργαστή, στο τροφοδοτικό και στη μητρική ενός υπολογιστή, αυξάνουν κατά πολύ την θερμοκρασία του, με αποτέλεσμα να είναι θορυβώδης και πιο αργός από το σύνηθές του. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok