Δακτυλογραφήσεις

 

Δουλεύουμε σε παντός είδους δακτυλογραφήσεις.

Ο χρόνος των 16 χρόνων εμπειρίας πάνω στον χώρο της δακτυλογράφησης, μας έδωσε αντίστοιχα και τον χρόνο να εδραιωθούμε και να μας εμπιστευτούν οι πελάτες πάνω σε δικηγορικά έγγραφα, πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες ανεξαρτήτως αντικειμένου (πχ. μαθηματικά – μαθηματικών τύπων κ.λ.π.), συγγραφή βιβλίων, ποιημάτων κ.λ.π. πάνω απ’ όλα με τυπικότητα πάνω στον χρόνο συνεννόησης με τον πελάτη.

Στις μέρες μας ο καθένας μπορεί στον υπολογιστή του να γράψει ένα κείμενο ή την εργασία του. Ο επαγγελματισμός όμως, προϋποθέτει ένα επαγγελματικό κείμενο συγγραφής και τύπωσης, ώστε η εικόνα του κειμένου να αντικατοπτρίζει την δουλειά και τον επαγγελματισμό του πελάτη.

Γι’ αυτό τον λόγο είμαστε εμείς. Σας βοηθάμε με τις υπηρεσίες μας, να αναδείξετε την δουλειά σας μέσα από την εικόνα του γραπτού λόγου.

Αν δεν μπορείτε να έλθετε στον χώρο εργασίας μας, την δεδομένη στιγμή που σας πιέζει η δουλειά σας, μπορείτε έπειτα από δική σας επικοινωνία με εμάς, να στείλετε την χειρόγραφη δουλειά σας με mail, fax, courier με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Τέλος, αναλαμβάνουμε και καθ’ υπαγόρευση κείμενα σε περίπτωση που δεν έχετε προλάβει να τα ετοιμάσετε και σας πιέζει ο χρόνος (πχ. ένα δικηγορικό έγγραφο που πρέπει σε μια δεδομένη στιγμή να το καταθέσετε και σας πιέζει ο χρόνος).

Copydata: Δημοκρίτου 3, T.K 106 71 - Αθήνα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.