Η εκτύπωση των φακέλων αποτελεί σημαντική παρουσίαση κάθε επιχείρησης ή ελεύθερου επαγγελματία στην οπτική της δουλειάς του.

Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια προβολής των στοιχείων σας∙ το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι τα στοιχεία σας και το λογότυπό σας.

Ανάλογα για την δουλειά που θέλετε τους εκτυπωμένους φακέλους, υπάρχει η δυνατότητα τύπωσης σε ειδικά χαρτιά (π.χ. ένα προσκλητήριο βάπτισης ή γάμου, μπορεί να γίνει σε ροζ και ιριδίζον χαρτί) και όχι σε έναν απλό φάκελο αλληλογραφίας.

Αν γνωρίζετε (για συγκεκριμένη εργασία σας) από πριν τους παραλήπτες σας, οι φάκελοι είναι έτοιμοι από εμάς για αποστολή.

 

Δουλεύουμε σε παντός είδους δακτυλογραφήσεις.

Ο χρόνος των 16 χρόνων εμπειρίας πάνω στον χώρο της δακτυλογράφησης, μας έδωσε αντίστοιχα και τον χρόνο να εδραιωθούμε και να μας εμπιστευτούν οι πελάτες πάνω σε δικηγορικά έγγραφα, πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες ανεξαρτήτως αντικειμένου (πχ. μαθηματικά – μαθηματικών τύπων κ.λ.π.), συγγραφή βιβλίων, ποιημάτων κ.λ.π. πάνω απ’ όλα με τυπικότητα πάνω στον χρόνο συνεννόησης με τον πελάτη.

Σε κάθε είδους εργασία, η ποιότητα παίζει σημαντικότατο ρόλο. Πόσες και πόσες φορές έχουμε όλοι βγάλει μια φωτοτυπία που χρειαζόμαστε και ο γραφίτης αποτυπώνεται στα χέρια μας ή σε άλλα έγγραφα;

Αναλαμβάνουμε ασπρόμαυρες ή έγχρωμες εκτυπώσεις σε όλα τα μεγέθη του χάρτου,ακόμα και σε φακέλους αλληλογραφίας. Σε έγχρωμα επαγγελματικά εκτυπωτικά χαρτιά βάρους έως 300 gr, γυαλιστερά, φωτογραφικά, με τη σωστή επεξεργασία και χρώμα που εσείς επιθυμείτε.

 

Με τον όρο «πλαστικοποίηση», εννοούμε την μετεκτυπωτική επεξεργασία που χρειάζεται ένα φύλλο για να μετατραπεί σε αδιάβροχο, χωρίς ωστόσο να αλλοιωθούν τα χρώματα που μπορεί αν περιέχει. Η πλαστικοποίηση δίνει στο έντυπο το πλεονέκτημα ότι αντέχει στον χρόνο…

Στην «Copydata» πλαστικοποιούμε έντυπα από λίγα εκατοστά έως 297x420.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok